Stołówka
Dzieci mogą korzystać z obiadów w stołówce szkolnej.
Pełny obiad-5.00zł
Drugie danie-3.50zł
Zupa-1.50zł
Zapisy u Intendenta szkoły.
Zapraszamy
Rodzic/opiekun prawny kontaktuje się mailowo z intendentem w celu poinformowania o liczbie obiadów w danym miesiącu i uzyskaniu informacji o kwocie, którą należy zapłacić.
Wpłaty kwoty za obiady dokonuje się na podany numer konta: 49 1240 2773 1111 0010 7261 0610. Po uiszczeniu opłaty rodzic/ opiekun przesyła skan/ zdjęcie dowodu wpłaty na adres e-mail do intendenta: intendent.sp2opatow@onet.pl .
WAŻNA INFORMACJA:
Jeżeli wpłata należności za korzystanie przez ucznia ze stołówki szkolnej jest na konto bankowe to:
Przy wpłacie za obiad na konto proszę podać IMIĘ I NAZWISKO UCZNIA ORAZ KLASĘ. Dotyczy to również osób które wpłacają za kolegów też należy podać IMIĘ I NAZWISKO UCZNIA ORAZ KLASĘ
Obowiązuje od 1 marca 2021 r. do 12 marca 2021r.
Data |
Obiad |
Dodatki |
Alergeny |
1 marzec 2021r. |
Barszcz biały z jajkiem i kiełbasą |
Kompot, pieczywo mieszane |
1, 3, 7, 9 |
2 marzec 2021r. |
Krupnik z kaszą jęczmienną |
Kompot, pieczywo mieszane |
1, 3, 7, 9 |
3 marzec 2021r. |
Zupa koperkowa, zapiekana |
Kompot, pieczywo białe |
1, 3, 7, 9 |
4 marzec 2021r. |
Rosół z makaronem, udko pieczone |
Kompot, pieczywo mieszane |
1, 3, 7, 9 |
5 marzec 2021r. |
Zupa pomidorowa z makaronem, ryż basmanti z sosem |
Kompot, pieczywo wieloziarniste |
1, 3, 7, 9 |
8 marzec 2021r. |
Zupa ogórkowa, spaghetti bolognese |
Kompot, pieczywo mieszane |
1, 3, 7, 9 |
9 marzec 2021r. |
Zupa zacierkowa, roladki drobiowe z żółtym serem, surówka z białej kapusty |
Kompot, pieczywo mieszane |
1, 3, 7, 9 |
10 marzec 2021r. |
Krupnik ryżowy z warzywami, naleśniki z dżemem |
Herbata z cytryną, pieczywo mieszane |
1, 3, 7, 9 |
11 marzec 2021r. |
Pomidorowa z ryżem, sztuka mięsa duszona w ziołach, sałata lodowa z pomidorem, oliwkami |
Kompot, pieczywo mieszane |
1, 3, 7, 9 |
12 marzec 2021r. |
Zupa warzywna, ryba smażona z ziemniakami, surówka |
Herbata, pieczywo mieszane |
1, 3, 4 7, 9 |
Alergeny podane na podst. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004